8,2
36 Stimmen
A mi kis falunk

A mi kis falunk

RTL Klub 2017

What is life in our little village like? Impossible situations, familiar characters, and a community where nothing works the way it should. Funny and emotional stories about people who the viewer will instantly become found of. And whom, we all know. Gyuri, the macho-man of the village. The mayor who spends public money on himself. Teca, the 'hot-girl' innkeeper, who serves expensive beer, but taps intrigue for free. Erika, the administrator who has been engaged for a millennium. Laci, the kind-hearted village fool who wants to be a mayor. Stoki, the policeman who does not even have a gun and only dreams about actual crimes. Janó, the veterinarian who treats people if there is no better choice. The priest, who captivates the heart of all local women. Common characters in uncommon situations. There is only one thing that is certain, everything is always more complicated than it should be.

Hungarian shortland street Shows_2016-NOW TV Shows serien_rated_75 deutsche_serien_2000-2020 Recommendations Western Cartoons Watchlist All running TV shows

Die 10 Beste Folgen von A mi kis falunk

A mi kis falunk - S4E18

#1 - A premier

8,59

Staffel 4 - Folge 18

A közmunkásokat meghívják Budapestre, a filmjük bemutatójára. Zsolt rászánja magát, hogy hivatalosan is felvállalja kapcsolatát Nellivel. Erika és Gyuri viszonya szintet lép és a papnak is van egy meglepetése…

Die Folge wurde mit 17 Stimmen bewertet.

A mi kis falunk - S3E17

#2 - Fészekrakók

8,54

Staffel 3 - Folge 17

Egy fiatal pár: Viki és Zsolt költözik Pajkaszegre a Fészekrakó program keretében, méghozzá pont akkor, amikor a férfiak a Pajkarét elleni meccsre készülnek. Erika és Teca vadul küzd Viki kegyeiért, a Pap pedig azért, hogy valahogy elhessegesse az apja által olvasott horoszkópban előre megjósolt asszonyi kísértést. De ami végképp felrázza a helyieket, hogy Viki felveti: ezúttal, szakítva a hagyományokkal, nem a férfiaknak kellene megküzdeniük egymással a focipályán, hanem a nőknek.

Die Folge wurde mit 13 Stimmen bewertet.

A mi kis falunk - S3E14

#3 - A mi dalunk

8,50

Staffel 3 - Folge 14

Erika nosztalgiázás közben rajtakapja Gyurit, hogy elfelejtette a közös dalukat, és ezen annyira felhúzza magát, hogy kiteszi Gyuri szűrét, aki így kénytelen magát bekönyörögni Stokihoz. A kocsma ismét sör nélkül marad, így a törzsvendégek Laci vezetésével és az ötletfüzet segítségével megpróbálják rávenni a Polgármestert, hogy Pajkaszeg ne legyen többé zsákfalu. Károly jó lehetőségnek érzi ezt arra, hogy elnyerje a lakók bizalmát, úgy, hogy közben némi plusz támogatásra is szert tegyen. Mindeközben a Doki váratlan ellenőrzést kap egy korábbi elégedetlen gazdi bejelentése miatt.

Die Folge wurde mit 14 Stimmen bewertet.

A mi kis falunk - S3E5

#4 - A verseny

8,37

Staffel 3 - Folge 5

Úgy tűnik, Pajkaszegre végre rámosolygott a szerencse: Szifon váratlanul kőolajra bukkan. A falu nyomban felpezsdül, máris látják maguk előtt az azonnali meggazdagodás lehetőségét. Sajnos azonban korai az öröm. Kiderül ugyanis, hogy a kőolaj a nagy rivális pajkarétiekkel közös földön van. A cél a terület megszerzése, az eszköz pedig egy autóverseny a két falu két autóőrült bikája: Gyuri és Morzsy között.

Die Folge wurde mit 30 Stimmen bewertet.

A mi kis falunk - S1E7

#5 - Szerencsejáték

8,33

Staffel 1 - Folge 7

A falu pókerversenyre készül, ami a kocsmában lesz. A pap aggodalmaskodik, hogy kevesen járnak misére, a férfiak pedig egyáltalán nem. A pókerverseny biztosítására induló Stoki a szerencsétlenek különös összjátéka miatt megiszik egy egész üveg köhögéscsillapítót, amitől teljesen beáll, és eltéved a faluban. A pap nagyon elszánt, hogy több embert toborozzon a misére, kitalálja, hogy a férfiakat a kocsmában tudja becserkészni. Ezért elmegy a pókerversenyre, ahol merész fogadást köt: beszáll kártyázni, és ha nyer, akkor a férfiak misére fognak járni. Eközben Teca aggodalmaskodik az eltűnt Stoki miatt, mert a pókerverseny el szokott fajulni, és általában verekedés lesz a vége. Ráadásul a pap folyamatosan veszít...

Die Folge wurde mit 36 Stimmen bewertet.

#6 - A mobilfogorvos
8,33
Staffel 4 - Folge 2

Gyurinak rettenetesen fáj a foga, viszont bátor férfiként nem mer elmenni fogorvoshoz, ezért Erika elintézi, hogy egy mobilfogorvos látogasson a faluba. Viki egyre nehezebben viseli a vidéki életet, és Zsolt munkáját is hátráltatja, hogy nem hasít a net a Pajkaszegen. Kettejük viszonya kezd rámenni a falusi létre. Ismét megérkezik Ildikó, aki megint szakított a pasijával, de most Norbi dobta ki, amit nehezen visel. Laci pedig remek eszköz a bosszúhoz…

Die Folge wurde mit 18 Stimmen bewertet.
A mi kis falunk - S2E1
#7 - A születésnap
8,32
Staffel 2 - Folge 1

Gyuri sokkos állapotban szembesül azzal, hogy a kocsija szőrén-szálán eltűnt, a polgármestert pedig balul elsült hajfestési kísérlete taszítja kétségbeesésbe. Stoki vezetésével beindul a nyomozás: vajon hova tűnt Gyuri kocsija? Laci segítségével a Polgármester is próbálja helyrehozni félresikerült megfiatalodási akcióját. A kialakult káoszt csak fokozza, hogy a felháborodott pajkarétiek is megjelennek a faluban, akik olyat tapasztaltak éjjel, amire az előző esti szülinapi parti miatt még mindig másnapos Gyuri egyáltalán, a vele ünneplő közmunkások pedig csak hiányosan emlékeznek.

Die Folge wurde mit 25 Stimmen bewertet.
A mi kis falunk - S2E6
#8 - A népszámlálás
8,32
Staffel 2 - Folge 6

A népszámlálás szerint Pajkaszegnek túl kevés lakosa van, ezért össze akarják vonni az ősellenség Pajkaréttel. Ez persze se a pajkaszegieknek, se a pajkarétieknek nincs ínyére. A polgármester először tévedésben bízik, így Katit bízza meg, hogy számolja újra a lakosokat. Mivel azonban tévedésről szó sincs, nincs más megoldás: lakost kell szerezni. Mindeközben Erika és Gyuri falut népszerűsítő kisfilmet forgat, hátha... A pap számára pedig felcsillan a lehetőség, hogy átkerül a városba.

Die Folge wurde mit 22 Stimmen bewertet.
#9 - A kérdőív
8,28
Staffel 3 - Folge 12

Igen dekoratív közvélemény-kutató érkezik Pajkaszegre, hogy kérdőívet töltessen ki a falusiakkal a szexuális szokásaikról. Már ez is felborzolja a kedélyeket, de korántsem annyira, mint amikor kiderül, hogy a közvélemény-kutató nem más, mint Gyuri egyik exe. Mindeközben Szifon csúnyán összeveszik Tecával, így Bakiékat is magával rántva úgy dönt, többet nem teszi be a lábát a kocsmába. Még szerencse, hogy inni nem csak a kocsmában lehet, hanem szinte bárhol. Feltéve persze, hogy van mit és van kivel.

Die Folge wurde mit 18 Stimmen bewertet.
A mi kis falunk - S2E4
#10 - A gulyásfőző verseny
8,22
Staffel 2 - Folge 4

A faluban mindenki a gulyásfőző versenyre készül, ahol a résztvevők – az elmúlt évek tapasztalatai alapján – idén is mellőzni fogják a fairplay szabályait. Közben a részegen vezető Szifontól Stoki elveszi a traktorkulcsát, amit csak akkor ad vissza neki, ha egyszer józanul megfújja a szondát. Szifon a Doktor segítségét kéri a detoxikáláshoz, ám a józanság pillanatai jobban megviselik, mint a részegség, de erre a Doktornak van egy sajátos gyógymódja. Laci mindeközben azzal próbál bevágódni Tecánál, hogy vállalja a söröshordók kiszállítását, ám ebbe kis híján belerokkan.

Die Folge wurde mit 23 Stimmen bewertet.

Letzte Aktualisierung: Mai 05, 2021

Suche nach TV-Serien

Über mich

Ich bin Sophie und das ist meine Website.

Ein bisschen über mich 👋 Ich bin ein Marketing-Student in Paris. Ich liebe es, Nachmittage mit Freunden in einem Café oder Park zu verbringen.

Aber mehr als alles andere liebe ich es, an regnerischen Sonntagen oder an jedem sonnigen Tag Serien auf meinem Computer zu sehen (.. binging…) 🙈

Ich muss inzwischen Hunderte von Shows gesehen haben, von Romantik bis zu Science-Fiction-Serien. Oft gehe ich gerne zu einer Show zurück, die mir Spaß gemacht hat. Aber ich habe keine Lust, es mir noch einmal anzuschauen ...

Ich habe diese Website erstellt, damit ich und andere die besten Folgen unserer Lieblingssendungen finden können. Bis heute habe ich ungefähr 1.000 Shows auf der Website mit Stimmen und Bewertungen von Fans.

Hoffentlich können Sie sich mir von Ihrem Sofa aus anschließen und einen schönen Fernseher genießen!

- Sophie ☕️🍰