8.2
36 votes
A mi kis falunk

A mi kis falunk

RTL Klub 2017

What is life in our little village like? Impossible situations, familiar characters, and a community where nothing works the way it should. Funny and emotional stories about people who the viewer will instantly become found of. And whom, we all know. Gyuri, the macho-man of the village. The mayor who spends public money on himself. Teca, the 'hot-girl' innkeeper, who serves expensive beer, but taps intrigue for free. Erika, the administrator who has been engaged for a millennium. Laci, the kind-hearted village fool who wants to be a mayor. Stoki, the policeman who does not even have a gun and only dreams about actual crimes. Janó, the veterinarian who treats people if there is no better choice. The priest, who captivates the heart of all local women. Common characters in uncommon situations. There is only one thing that is certain, everything is always more complicated than it should be.

Hungarian shortland street Shows_2016-NOW TV Shows serien_rated_75 deutsche_serien_2000-2020 Recommendations Western Cartoons Watchlist All running TV shows

The 10 Worst Episodes of A mi kis falunk

A mi kis falunk - S5E5

#1 - Nyuszi

6.82

Season 5 - Episode 5

Mrs. Zömbik and Piroska try with vivid imagination to figure out what could happen to Erika, causing no small mess. In the village, a very strange girl shows up who wants to find the lost Uncle Pali at all costs. Zsolt wants to get Viki to work, in the end there is a job opportunity from an unexpected place ...

The episode was rated #1 Worst episode of A mi kis falunk from 11 votes.

A mi kis falunk - S5E4

#2 - A nyeremény

6.88

Season 5 - Episode 4

The village receives a large sum of support, which encourages the mayor to make bold promises and generosity. Public workers are given an unexpected opportunity to make their big dream come true, in which Bazso is forced to have a place. A mysterious woman arrives in Pajkaszeg in the morning bus, who persistently asks László Berkics…

The episode was rated #2 Worst episode of A mi kis falunk from 8 votes.

A mi kis falunk - S4E4

#3 - A zebra

7.33

Season 4 - Episode 4

Ildikó még mindig Gyuriéknál lakik, akit ez már nagyon idegesít és megpróbálja elüldözni a lányt, egyenesen Laci karjaiba. A kocsijának a szélvédője bereped és mivel pénze nincs egy újra, így Bazsóval nekiindulnak a városnak, hogy pénzt szerezzenek. Egy elsunnyogott pályázat miatt a Polgármesterhez közúti felügyelők érkeznek, hogy gyalogátkelőt létesítsenek, ám nincs eléggé veszélyes kereszteződés a faluban, úgyhogy Pajkaszeg lakosai igyekeznek kreálni egyet.

The episode was rated #3 Worst episode of A mi kis falunk from 18 votes.

A mi kis falunk - S1E1

#4 - A választás

7.44

Season 1 - Episode 1

Pajkaszeg a közelgő polgármester választás lázában ég - hisz ilyenkor lehet ingyen kajához és piához jutni. Tudja ezt a falu mostani "ura" is, és nem fukarkodik egyikkel sem. Pedig nem kéne erőlködnie, hisz ő az egyetlen jelölt - legalábbis egy ideig. Mert egyszer csak felbukkan a színen az unokaöccse, Laci is, mint kihívó, ami önmagában még nem lenne baj - ha nem támogatná a helység legnagyobb hatalmú embere. Ő Teca, a falu kocsmárosa.

The episode was rated #4 Worst episode of A mi kis falunk from 41 votes.

A mi kis falunk - S4E11

#5 - A filmforgatás

7.48

Season 4 - Episode 11

Egy ismert sztár főszereplésével vizsgafilmet forgatnak Pajkaszegen. Ehhez helyi szereplőkre is szükség van, így a közmunkások elindulnak a sztárság felé vezető rögös úton. Zsolt falu-blogjának köszönhetően a pajkaszegi szobor világhírnévre tesz szert. Zsolt és Nelli viszonya épp kibontakozna, amikor valaki közbelép…

The episode was rated #5 Worst episode of A mi kis falunk from 21 votes.

#6 - A cirkusz
7.54
Season 5 - Episode 2

Due to the mayor's new glasses, Laci and Ildikó can't divorce. Stoki wants to retire early, but for that he would need a service weapon. Pajkaszeg’s veterinarian is forced to face his deepest childhood fears.

The episode was rated #1 Worst episode of A mi kis falunk from 13 votes.

A mi kis falunk - S3E7
#7 - A tabletta
7.67
Season 3 - Episode 7

Pajkaszegre adóellenőr érkezik, ami komoly fejtörést okoz a Polgármesternek, hiszen a könyvelést meglehetősen sajátosan értelmezték az elmúlt években. Mivel sehogy sem sikerül betömködni a költségvetésben tátongó lyukakat, egyetlen megoldás marad: egy tűz, amiben a papírok elégtek. Igen ám, de hol voltak mindeközben a tűzoltók _ veti fel a kérdést az adóellenőr, hiszen Pajkaszeg évek óta támogatást kap a tűzoltósága fejlesztésére. A Polgármester szerencsére nem ismer lehetetlent, ha tűzoltóság kell, akkor lesz. Közben Erika különös tünetekkel a Dokihoz fordul, aki kideríti, hogy Erika "betegsége" mögött nem valami, hanem valaki áll.

The episode was rated #2 Worst episode of A mi kis falunk from 18 votes.

#8 - Ázsiai bürök
7.69
Season 4 - Episode 16

Amíg Stoki távollétében Laci nyomoz egy Zömbiknét kémlelő, titokzatos szatír után, addig a közmunkások egy Pajkaszeget fenyegető egzotikus gyomnövényt igyekeznek legjobb tudásuk szerint eltüntetni.

The episode was rated #3 Worst episode of A mi kis falunk from 16 votes.

#9 - A karambol
7.69
Season 4 - Episode 17

A polgármaster összekoccan a Pajkaréti polgármesterrel. A hibás fél felkutatása két rendőrt kívánó feladat, így Stoki és Sulyok közös nyomozásba kezd. Laci paintballozni készült Stokival, aki a nyomozás miatt nem tud menni, de szerencsére a látogatóba érkező öreg Berkics vállalkozik a feladatra. A falubeliek lomtalanítást szeretnének, ám az arra szánt pénzt a polgármester már rég elköltötte másra, így ki kell találni valamit, hogy a régi kacatok is eltűnjenek és a káposzta is megmaradjon.

The episode was rated #4 Worst episode of A mi kis falunk from 16 votes.

A mi kis falunk - S1E8
#10 - A riválisok
7.74
Season 1 - Episode 8

Feró, a pajkaszegi focicsapat kapitánya, és a helyi népdalkórus vezetője nem sokkal a falu legfőbb riválisa ellen játszandó rangadó meccs előtt meghal. A temetése pont a meccs időpontjára esne. A falu asszonyai, a népdalkórus tagjai a meccs elhalasztását, a férfiak pedig a temetés elhalasztását követelik. Nem jutnak egyezségre, és amikor világossá válik, hogy egyik eseményt sem lehet elhalasztani és a falu kettészakad, és megindul egy eszközökben nem válogató háborúskodás a két tábor között, az egyik oldalon Erika, a másik oldalon a polgármester vezetésével.

The episode was rated #5 Worst episode of A mi kis falunk from 34 votes.

Last updated: may 05, 2021

Search for TV shows...

About Me

I am Sophie and this is my website.

A little about me 👋 I am a marketing student in Paris. I love spending afternoons with friends in a cafe or a park.

But more than anything else, I love watching (.. binging…) series on my computer on rainy Sundays or any sunny day for that matter 🙈

I must have watched hundreds of shows by now, from romance to science-fiction series. Often I like to go back to a show I enjoyed. But I don’t feel like watching it all over again…

I created this website so myself and others could find the best episodes of our favourite shows. As of today, I have about 1,000 shows on the website with votes and rating coming from fans.

Hopefully, you can join me from your sofa and enjoy some nice TV!

- Sophie ☕️🍰