8.4
33 votes
A mi kis falunk

A mi kis falunk

RTL Klub 2017

What is life in our little village like? Impossible situations, familiar characters, and a community where nothing works the way it should. Funny and emotional stories about people who the viewer will instantly become found of. And whom, we all know. Gyuri, the macho-man of the village. The mayor who spends public money on himself. Teca, the 'hot-girl' innkeeper, who serves expensive beer, but taps intrigue for free. Erika, the administrator who has been engaged for a millennium. Laci, the kind-hearted village fool who wants to be a mayor. Stoki, the policeman who does not even have a gun and only dreams about actual crimes. Janó, the veterinarian who treats people if there is no better choice. The priest, who captivates the heart of all local women. Common characters in uncommon situations. There is only one thing that is certain, everything is always more complicated than it should be.

Hungarian shortland street Shows_2016-NOW TV Shows serien_rated_75 deutsche_serien_2000-2020 Recommendations Western Cartoons Watchlist All running TV shows

The 10 Worst Episodes of A mi kis falunk

A mi kis falunk - S5E5

#1 - Nyuszi

6.82

Season 5 - Episode 5

Mrs. Zömbik and Piroska try with vivid imagination to figure out what could happen to Erika, causing no small mess. In the village, a very strange girl shows up who wants to find the lost Uncle Pali at all costs. Zsolt wants to get Viki to work, in the end there is a job opportunity from an unexpected place ...

The episode was rated #1 Worst episode of A mi kis falunk from 11 votes.

A mi kis falunk - S5E4

#2 - A nyeremény

6.88

Season 5 - Episode 4

The village receives a large sum of support, which encourages the mayor to make bold promises and generosity. Public workers are given an unexpected opportunity to make their big dream come true, in which Bazso is forced to have a place. A mysterious woman arrives in Pajkaszeg in the morning bus, who persistently asks László Berkics…

The episode was rated #2 Worst episode of A mi kis falunk from 8 votes.

A mi kis falunk - S4E4

#3 - A zebra

7.33

Season 4 - Episode 4

Ildik√≥ m√©g mindig Gyuri√©kn√°l lakik, akit ez m√°r nagyon ideges√≠t √©s megpr√≥b√°lja el√ľld√∂zni a l√°nyt, egyenesen Laci karjaiba. A kocsij√°nak a sz√©lv√©dŇĎje bereped √©s mivel p√©nze nincs egy √ļjra, √≠gy Bazs√≥val nekiindulnak a v√°rosnak, hogy p√©nzt szerezzenek. Egy elsunnyogott p√°ly√°zat miatt a Polg√°rmesterhez k√∂z√ļti fel√ľgyelŇĎk √©rkeznek, hogy gyalog√°tkelŇĎt l√©tes√≠tsenek, √°m nincs el√©gg√© vesz√©lyes keresztezŇĎd√©s a faluban, √ļgyhogy Pajkaszeg lakosai igyekeznek kre√°lni egyet.

The episode was rated #3 Worst episode of A mi kis falunk from 18 votes.

A mi kis falunk - S1E1

#4 - A v√°laszt√°s

7.44

Season 1 - Episode 1

Pajkaszeg a k√∂zelgŇĎ polg√°rmester v√°laszt√°s l√°z√°ban √©g - hisz ilyenkor lehet ingyen kaj√°hoz √©s pi√°hoz jutni. Tudja ezt a falu mostani "ura" is, √©s nem fukarkodik egyikkel sem. Pedig nem k√©ne erŇĎlk√∂dnie, hisz ŇĎ az egyetlen jel√∂lt - legal√°bbis egy ideig. Mert egyszer csak felbukkan a sz√≠nen az unoka√∂ccse, Laci is, mint kih√≠v√≥, ami √∂nmag√°ban m√©g nem lenne baj - ha nem t√°mogatn√° a helys√©g legnagyobb hatalm√ļ embere. Ňź Teca, a falu kocsm√°rosa.

The episode was rated #4 Worst episode of A mi kis falunk from 41 votes.

A mi kis falunk - S4E11

#5 - A filmforgat√°s

7.48

Season 4 - Episode 11

Egy ismert szt√°r fŇĎszerepl√©s√©vel vizsgafilmet forgatnak Pajkaszegen. Ehhez helyi szereplŇĎkre is sz√ľks√©g van, √≠gy a k√∂zmunk√°sok elindulnak a szt√°rs√°g fel√© vezetŇĎ r√∂g√∂s √ļton. Zsolt falu-blogj√°nak k√∂sz√∂nhetŇĎen a pajkaszegi szobor vil√°gh√≠rn√©vre tesz szert. Zsolt √©s Nelli viszonya √©pp kibontakozna, amikor valaki k√∂zbel√©p‚Ķ

The episode was rated #5 Worst episode of A mi kis falunk from 21 votes.

A mi kis falunk - S5E2

#6 - A cirkusz

7.54

Season 5 - Episode 2

Due to the mayor's new glasses, Laci and Ildikó can't divorce. Stoki wants to retire early, but for that he would need a service weapon. Pajkaszeg’s veterinarian is forced to face his deepest childhood fears.

The episode was rated #6 Worst episode of A mi kis falunk from 13 votes.

A mi kis falunk - S3E7

#7 - A tabletta

7.67

Season 3 - Episode 7

Pajkaszegre ad√≥ellenŇĎr √©rkezik, ami komoly fejt√∂r√©st okoz a Polg√°rmesternek, hiszen a k√∂nyvel√©st meglehetŇĎsen saj√°tosan √©rtelmezt√©k az elm√ļlt √©vekben. Mivel sehogy sem siker√ľl bet√∂mk√∂dni a k√∂lts√©gvet√©sben t√°tong√≥ lyukakat, egyetlen megold√°s marad: egy tŇĪz, amiben a pap√≠rok el√©gtek. Igen √°m, de hol voltak mindek√∂zben a tŇĪzolt√≥k _ veti fel a k√©rd√©st az ad√≥ellenŇĎr, hiszen Pajkaszeg √©vek √≥ta t√°mogat√°st kap a tŇĪzolt√≥s√°ga fejleszt√©s√©re. A Polg√°rmester szerencs√©re nem ismer lehetetlent, ha tŇĪzolt√≥s√°g kell, akkor lesz. K√∂zben Erika k√ľl√∂n√∂s t√ľnetekkel a Dokihoz fordul, aki kider√≠ti, hogy Erika "betegs√©ge" m√∂g√∂tt nem valami, hanem valaki √°ll.

The episode was rated #7 Worst episode of A mi kis falunk from 18 votes.

A mi kis falunk - S4E16

#8 - √Āzsiai b√ľr√∂k

7.69

Season 4 - Episode 16

Am√≠g Stoki t√°voll√©t√©ben Laci nyomoz egy Z√∂mbikn√©t k√©mlelŇĎ, titokzatos szat√≠r ut√°n, addig a k√∂zmunk√°sok egy Pajkaszeget fenyegetŇĎ egzotikus gyomn√∂v√©nyt igyekeznek legjobb tud√°suk szerint elt√ľntetni.

The episode was rated #8 Worst episode of A mi kis falunk from 16 votes.

A mi kis falunk - S4E17

#9 - A karambol

7.69

Season 4 - Episode 17

A polg√°rmaster √∂sszekoccan a Pajkar√©ti polg√°rmesterrel. A hib√°s f√©l felkutat√°sa k√©t rendŇĎrt k√≠v√°n√≥ feladat, √≠gy Stoki √©s Sulyok k√∂z√∂s nyomoz√°sba kezd. Laci paintballozni k√©sz√ľlt Stokival, aki a nyomoz√°s miatt nem tud menni, de szerencs√©re a l√°togat√≥ba √©rkezŇĎ √∂reg Berkics v√°llalkozik a feladatra. A falubeliek lomtalan√≠t√°st szeretn√©nek, √°m az arra sz√°nt p√©nzt a polg√°rmester m√°r r√©g elk√∂lt√∂tte m√°sra, √≠gy ki kell tal√°lni valamit, hogy a r√©gi kacatok is eltŇĪnjenek √©s a k√°poszta is megmaradjon.

The episode was rated #9 Worst episode of A mi kis falunk from 16 votes.

A mi kis falunk - S1E8

#10 - A riv√°lisok

7.74

Season 1 - Episode 8

Fer√≥, a pajkaszegi focicsapat kapit√°nya, √©s a helyi n√©pdalk√≥rus vezetŇĎje nem sokkal a falu legfŇĎbb riv√°lisa ellen j√°tszand√≥ rangad√≥ meccs elŇĎtt meghal. A temet√©se pont a meccs idŇĎpontj√°ra esne. A falu asszonyai, a n√©pdalk√≥rus tagjai a meccs elhalaszt√°s√°t, a f√©rfiak pedig a temet√©s elhalaszt√°s√°t k√∂vetelik. Nem jutnak egyezs√©gre, √©s amikor vil√°goss√° v√°lik, hogy egyik esem√©nyt sem lehet elhalasztani √©s a falu kett√©szakad, √©s megindul egy eszk√∂z√∂kben nem v√°logat√≥ h√°bor√ļskod√°s a k√©t t√°bor k√∂z√∂tt, az egyik oldalon Erika, a m√°sik oldalon a polg√°rmester vezet√©s√©vel.

The episode was rated #10 Worst episode of A mi kis falunk from 34 votes.

A mi kis falunk - S1E3
#11 - A halastó
7.74
Season 1 - Episode 3

A faluban orvhal√°sz gar√°zd√°lkodik. Enged√©ly n√©lk√ľl kifogja a t√≥b√≥l a polg√°rmester jobb sorsra √©rdemes halait - k√∂zt√ľk Cirillt, a kedvenc√©t, akit szem√©lyesen ŇĎ telep√≠tett oda, √©s akit m√°r ŇĎ is kifogott egy p√°rszor, hogy azt√°n nagylelkŇĪen szabadon engedje. A gaztett titokzatos elk√∂vetŇĎje azonban nem ismer kegyelmet. De a polg√°rmester sem. Ahogy √©rtes√ľl√©st szerez a dologr√≥l, bossz√ļt esk√ľszik, √©s miut√°n a gy√≥ntat√≥f√ľlk√©ben gar√°zd√°lkodva hi√°ba pr√≥b√°l √©rtes√ľl√©seket szerezni, a k√©t legjobb ember√©t k√ľldi a "gyilkos" nyom√°ba. Kiss√© √°rnyalja a k√©pet, hogy ezt a k√ľl√∂n√≠tm√©nyt Stoki √©s Laci alkotja, de ŇĎk legal√°bb beleadnak apait-anyait, √©s v√©g√ľl meglepŇĎ m√≥don (ŇĎk lepŇĎdnek meg legink√°bb) le is leplezik a tettest, aki nem m√°s, mint... De ne szaladjunk ennyire elŇĎre!

The episode was rated #1 Worst episode of A mi kis falunk from 38 votes.

#12 - A defibrill√°tor
7.74
Season 4 - Episode 3

Teca kiadja a boltot √ľzemeltet√©sre √©s az √ļj b√©rlŇĎ a pajkar√©ti kocsm√°ros, Szifon√©k legnagyobb b√°nat√°ra. Az √∂r√∂m az √ľr√∂mben, hogy a boltot a l√°nya, a csinos Nelli fogja vinni, aki nem csak Matyi, de Stoki √©rdeklŇĎd√©s√©t is felkelti. Pajkaszeg k√∂rzeti megb√≠zottja titkos nyomoz√°sba kezd, hogy utat tal√°ljon sz√≠ve v√°lasztottj√°hoz. A polg√°rmester pedig agg√≥dva az √©let√©√©rt, rendel egy defibrill√°tort‚Ķ

The episode was rated #2 Worst episode of A mi kis falunk from 19 votes.

#13 - A j√≥snŇĎ
7.76
Season 4 - Episode 10

Egy j√≥snŇĎ √©rkezik Pajkaszegre, aki mindenkirŇĎl gyan√ļsan sokat tud. √Ėreg Berkics ism√©t megjelenik, hogy csapja a szelet Katinak, √©s ezt Doktor sem n√©zheti √∂lbe tett k√©zzel. Hogy p√©nzt szerezzenek a szobor helyre√°ll√≠t√°s√°ra, Erika kital√°lja, hogy idŇĎnek elŇĎtt beszedik a s√≠rp√©nzeket, √≠gy azonban kider√ľl, hogy a polg√°rmesternek √©s Katinak van egy k√∂z√∂s s√≠rhely√ľk‚Ķ

The episode was rated #3 Worst episode of A mi kis falunk from 17 votes.

#14 - A hŇĎm√©rŇĎ
7.77
Season 5 - Episode 1

Viki moves home, Nelli and Zsolt seem to fail. Siphon and Baki return home from the premiere, but the village doesn't really get the respect they deserve as a "movie star." The doctor is looking for his missing wedding ring, and Erika is worried about telling Gyuri a good news.

The episode was rated #4 Worst episode of A mi kis falunk from 13 votes.

A mi kis falunk - S3E3
#15 - A lŇĎgyakorlat
7.78
Season 3 - Episode 3

Kati felh√≠vja a Polg√°rmester figyelm√©t, hogy ha k√©pviselŇĎ lesz, akkor a polg√°rmesteri posztr√≥l le kell mondania. A Polg√°rmester v√≠v√≥dik, hogy meg√©ri-e, mik√∂zben Erika m√°ris arr√≥l kezd √°br√°ndozni, hogy v√©gre bele√ľlhet fŇĎn√∂ke meg√ľresedett sz√©k√©be. Stokit beh√≠vj√°k lŇĎgyakorlatra, ami √ļjabb terhet rak a Polg√°rmester v√°ll√°ra, hiszen, ha valamikor, akkor most, a jel√∂l√©se elŇĎtt nagyon nem lenne j√≥, ha kider√ľlne, hogy is veszett el az a pisztoly.

The episode was rated #5 Worst episode of A mi kis falunk from 32 votes.

#16 - A bokatörés
7.80
Season 4 - Episode 9

Z√∂mbikn√© v√©letlen√ľl elt√∂ri Piroska bok√°j√°t, majd egy nŇĎi furcsa p√°rk√©nt √°tmegy hozz√° √°polni, de ezt egyik√ľk sem viseli j√≥l. Stoki kap egy traffipaxot, amit nem igaz√°n tud haszn√°lni de mindenk√©ppen gyorshajt√≥kat akar vele fogni. Erika az iroda takar√≠t√°sa k√∂zben v√©letlen√ľl kidobja az √©neklŇĎ halat √©s Gyurit b√≠zza meg, hogy szerezzen egy √ļjat, aki elŇĎl emiatt Morzsy elhappolja a sp√©ci sportkorm√°nyt. Baki pedig megkapja a v√°l√≥peri v√©gz√©st, pedig eddig azt sem tudta, hogy v√°lik‚Ķ

The episode was rated #6 Worst episode of A mi kis falunk from 20 votes.

A mi kis falunk - S2E2
#17 - Az autópálya
7.81
Season 2 - Episode 2

A k√∂zelben elhalad√≥ aut√≥p√°lya √©p√≠t√©s√©nek h√≠re ford√≠tja szembe egym√°ssal Pajkaszeg lak√≥it. Gyuri √©s Teca √ľzleti lehetŇĎs√©get l√°t a faluba tervezett aut√≥p√°lya-lej√°r√≥ban, de a polg√°rmester a halastav√°t, Erika a nyugalm√°t √©s az udvar√°t f√©lti a megn√∂vekedett forgalomt√≥l. Az ellenzŇĎk t√°bor√°t Erika, a t√°mogat√≥k√©t Teca vezeti. A pajkaszegiek pedig k√∂zben egyedi megold√°sokt√≥l, eszement mag√°nakci√≥kt√≥l se riadnak vissza, hogy megakad√°lyozz√°k vagy seg√≠ts√©k a terv megval√≥sul√°s√°t.

The episode was rated #7 Worst episode of A mi kis falunk from 21 votes.

A mi kis falunk - S3E8
#18 - A katalógus
7.83
Season 3 - Episode 8

Teca besokall √©s el akarja adni a kocsm√°t, mert a v√°rosba k√∂lt√∂zne. A h√≠rre mindenki m√°sk√©pp reag√°l: Laci kiborul, mert nem akarja, hogy Teca elmenjen, Szifon√©k ragaszkodnak ahhoz, hogy a kocsma kocsma maradjon, Erika pedig megkaparintan√° a helyis√©get, ha lenne p√©nze. R√°ad√°sul kider√ľl a Pap f√©ltett titka, amirŇĎl tal√°n csak az vonja el valamelyest a falubeliek figyelm√©t, hogy a Polg√°rmester akn√°ra l√©p.

The episode was rated #8 Worst episode of A mi kis falunk from 18 votes.

#19 - A bajusz
7.84
Season 4 - Episode 8

Gyuri egy v√©letlen folyt√°n lev√°gja a bajsz√°t aznap, amikor √ļj jogos√≠tv√°nyt k√©ne csin√°ltatnia. A k√∂rjegyzŇĎ - aki nem mellesleg Teca mam√°ja, Orsolya - pedig ellenŇĎrz√©st v√©gez Pajkaszegen a k√©tes v√°laszt√°s folyom√°nyak√©nt, amikor is javaslatot tesz a k√∂lts√©gcs√∂kkent√©sre: valakitŇĎl v√°ljon meg az √∂nkorm√°nyzat. A Doktornak vakb√©lgyullad√°sa lesz √©s k√≥rh√°zba ker√ľl, √°m Kati megl√°togatja ŇĎt √Ėreg Berkiccsel, √©s k√©t tŇĪz - azaz k√©t f√©rfi k√∂z√∂tt tal√°lja mag√°t.

The episode was rated #9 Worst episode of A mi kis falunk from 19 votes.

A mi kis falunk - S1E2
#20 - A kamion
7.89
Season 1 - Episode 2

Egy ir√°ny√≠thatatlann√° v√°l√≥ t√∂r√∂k kamion bolygatja meg Pajkaszeg nyugalm√°t, ami a fŇĎt√©ren √°ll meg a villanyp√≥zn√°t kid√∂ntve. Mindenkit √©rdekel a mozd√≠thatatlan akad√°ly, √©s annak titokzatos sofŇĎrje, de mindenki m√°st szeretne kihozni a helyzetbŇĎl. A Polg√°rmester √©s Laci az eltŇĪnt Stokit szeretn√©k megtal√°lni, √©s biztosak benne, hogy az eltŇĪn√©snek k√∂ze van a kamionhoz. Teca √©s Gyuri az √ľzleti lehetŇĎs√©get l√°tj√°k meg a sz√°ll√≠tm√°nyban, √©s az elv√©gzendŇĎ jav√≠t√°sokban. A Pap csak seg√≠teni szeretne, Erika pedig a kamionsofŇĎrre vet szemet, aki pedig csak szeretne √©p bŇĎrrel elmenni ebbŇĎl a furcsa falub√≥l, ahol senkivel sem tudja meg√©rtetni mag√°t.

The episode was rated #10 Worst episode of A mi kis falunk from 37 votes.

Last updated: oct 31, 2020

Search for TV shows...

About Me

I am Sophie and this is my website.

A little about me ūüĎč I am a marketing student in Paris. I love spending afternoons with friends in a cafe or a park.

But more than anything else, I love watching (.. binging‚Ķ) series on my computer on rainy Sundays or any sunny day for that matter ūüôą

I must have watched hundreds of shows by now, from romance to science-fiction series. Often I like to go back to a show I enjoyed. But I don’t feel like watching it all over again…

I created this website so myself and others could find the best episodes of our favourite shows. As of today, I have about 1,000 shows on the website with votes and rating coming from fans.

Hopefully, you can join me from your sofa and enjoy some nice TV!

- Sophie ‚ėēÔłŹūüćį