7.5
22 votes
Langt fra Las Vegas

Langt fra Las Vegas

TV 2 Zulu 2001

Langt fra Las Vegas is a Danish sit-com, which was first aired on the Danish TV channel TV2 Zulu. It revolved around life at a newly started TV morning show, Jump Start, and focused on the life of the main character, Casper.Langt fra Las Vegas consisted of 53 episodes, aired over 5 seasons with each episode lasting 25 minutes. It ran from 2001-2003.

All Danish Series Shows TV Shows Ranked TV Shows serien_rated_75 DK-shows2 ListrrShowListDanskTale DK-Shows ListrrShowListDanish Watchlist Watchlist

The 10 Best Episodes of Langt fra Las Vegas

Langt fra Las Vegas - S1E7

#1 - Sexfreak

8.00

Season 1 - Episode 7

Anne mener at Casper er en sexfreak. Casper gør hvad han kan for at bevise det modsatte. JumpStart er indstillet til en tv-pris i Amstedam. Kim og Casper tager derned, men da Kim er blevet afhængig af hash-kager er der yderligere et problem for Casper at klare; Kim lægger an på Anne og Anne tror det er en sexfantasi Casper ønsker at udleve.

The episode was rated from 2 votes.

Langt fra Las Vegas - S1E9

#2 - Heidi, Del 1

8.00

Season 1 - Episode 9

JumpStart har været på ferie i Tyskland, hvor Casper var en del sammen med tyskeren Heidi. Casper fortæller Anne at der intet skete i Tyskland, men så banker Heidi pludselig på døren. Heidis sexhunger bliver dog hurtigt for meget for Casper, men hvordan slipper han af med hende igen.

The episode was rated from 2 votes.

Langt fra Las Vegas - S4E1

#3 - Pressemødet

8.00

Season 4 - Episode 1

Buckingham og Liva har planlagt et pressemøde. Liva har inviteret pressen til en præsentation af holdet bag Jump Start. Liva vil give Casper en lærestreg pga. rygter han spreder på redaktionen om deres tidligere forhold. Pressemødet går ikke som planlagt, både Liva og Casper bliver ydmyget, men da pressen tror det er et nummer vil Buckingham have at Casper og Liva fremover skal danne par i forbindelse med pressemøder. Kennys venlige elefant dør og Kenny tror det er hans skyld. I stedet må han i sin ensomhed søge trøst hos en struds. Kim er interesseret i en mand på cykel, hvis ringklokke er et pivedyr. Lisa giver god råd.

The episode was rated from 2 votes.

Langt fra Las Vegas - S5E6

#4 - Onani

8.00

Season 5 - Episode 6

Liva overrasker Casper mens han onanerer. Liva bliver gal, mens Casper mener det er Liva der er unormal. Da Livas forældre er på besøg spørger hun dem om onani og faste parforhold. Mogens benægter, mens Vibeke mener at det er helt naturligt. Buckingham vil have en kage hos Le Glace opkaldt efter ham. Problemet er bare at man skal være død for at få opkaldt en kage efter sig.

The episode was rated from 1 votes.

Langt fra Las Vegas - S4E9

#5 - Trøstepagten

7.67

Season 4 - Episode 9

Casper og Liva indgår en trøstepagt, hvor de trøster hinanden ved hjælp af sex. Livas fjerne slægtning er død og trøstepagten træder i kraft. Casper bliver mere og mere desperat for at blive trøstet. Til sidst brækker han med vilje sin hånd. Kenny har problemer med sine tissemandshår. De klør. Han forsøger at klippe dem i vatter, men det hjælper ikke. Casper bliver efterhånden træt af at høre om problemet.

The episode was rated from 3 votes.

Langt fra Las Vegas - S4E7
#6 - Arrivederci Kenny
7.50
Season 4 - Episode 7

Kennys kusine fra Italien kommer på besøg. Problemet for Kenny er bare at han har sendt hende et billede af Casper og fortalt at han er en kendt komiker. Kenny får overtalt Casper til at spille Kenny overfor kusinen. Casper bliver meget glad, da han ser hvor dejlig kusinen ser ud. Sammen har de det sjovt indtil det bliver for meget for Kenny.

The episode was rated from 2 votes.
Langt fra Las Vegas - S5E9
#7 - Kim og femidomet
7.50
Season 5 - Episode 9

Casper vil tage erotiske billeder af Liva. Kim og Kenny har ondt af sig selv. Det ender med at de kysser hinanden. Kenny bliver herefter helt besat af Kim. Liva skal afhente de erotiske billeder og pludselig kommer Casper i tanke om at filmen indeholder erotiske billeder af Anne. Dette får følger!

The episode was rated from 2 votes.
Langt fra Las Vegas - S1E2
#8 - Trillekød
7.33
Season 1 - Episode 2

Kenny er nervøs for Casper, der pludselig ser Sommer i Tyrol og Gæt og Grimasser. Casper synes det er helt naturligt. Han ændrer dog stil da han ser Kims niece, Trille. Trille er også interesseret i Casper og det glæder Casper at Trille snart er over den seksuelle lavalder. Casper bliver dog snydt for en tur i sengen med Trille.

The episode was rated from 3 votes.
Langt fra Las Vegas - S1E1
#9 - En Ordentlig Sneppetur
7.00
Season 1 - Episode 1

Casper vil gerne slå op med sin kæreste Susan. Casper har svært til at tage sig sammen til at få slået op, da Susan slår en proper næve. Da Susan slår op med Casper over telefonen falder Casper over sikkerhedsrepræsentanten og tror han er i 1985. Imens ansættes en ny receptionist, som Kim mener er meget dydig indtil Kenny afslører sandheden om Lisas fortid.

The episode was rated from 2 votes.
Langt fra Las Vegas - S1E3
#10 - Danish Dynamite
7.00
Season 1 - Episode 3

Casper har fundet en ny kæreste, Birla. Casper overvejer kun hvordan han hurtigst muligt kan komme i seng med hende. Redaktionen bliver invaderet af fluer og medarbejderne prøver at finde årsagen. Robert trækker i Preben Lerbyes gamle landholdstrøje og Robert bliver pludselig meget populær hos pigerne. Imens har Casper det hårdt med alle Birlas prutter.

The episode was rated from 2 votes.

Last updated: feb 02, 2021

Comments

avatar

I have the entire show, but I don't have subs I want the subtitles in english like Klovn, because I don't understand danish, thanks!

Search for TV shows...

About Me

I am Sophie and this is my website.

A little about me 👋 I am a marketing student in Paris. I love spending afternoons with friends in a cafe or a park.

But more than anything else, I love watching (.. binging…) series on my computer on rainy Sundays or any sunny day for that matter 🙈

I must have watched hundreds of shows by now, from romance to science-fiction series. Often I like to go back to a show I enjoyed. But I don’t feel like watching it all over again…

I created this website so myself and others could find the best episodes of our favourite shows. As of today, I have about 1,000 shows on the website with votes and rating coming from fans.

Hopefully, you can join me from your sofa and enjoy some nice TV!

- Sophie ☕️🍰