7.5
22 votes
Langt fra Las Vegas

Langt fra Las Vegas

TV 2 Zulu 2001

Langt fra Las Vegas is a Danish sit-com, which was first aired on the Danish TV channel TV2 Zulu. It revolved around life at a newly started TV morning show, Jump Start, and focused on the life of the main character, Casper.Langt fra Las Vegas consisted of 53 episodes, aired over 5 seasons with each episode lasting 25 minutes. It ran from 2001-2003.

All Danish Series Shows TV Shows Ranked TV Shows serien_rated_75 DK-shows2 ListrrShowListDanskTale DK-Shows ListrrShowListDanish Watchlist Watchlist

The 10 Worst Episodes of Langt fra Las Vegas

Langt fra Las Vegas - S1E4

#1 - Ordnung Muss Sein

0.00

Season 1 - Episode 4

Casper kunne godt tænke sig at møde en kvinde som ikke kender ham. Da Casper møder en sådan kvinde i sin nye overbo, bliver han forbavset, for han er jo kendt ! Hun vil gerne til Eros Ramazzotti koncert. Da Kim samtidig har fået nogle billetter til koncerten gør Casper alt for at få fat i billetterne. Samtidig melder TV-stationens direktør sin ankomst.

The episode was rated #1 Worst episode of Langt fra Las Vegas from 0 votes.

Langt fra Las Vegas - S2E10

#2 - Oliver

0.00

Season 2 - Episode 10

Efter kun én måneds bekendtskab er Liva gravid. Casper er ikke helt glad for ideen og beslutter at overbevise Liva om at det er en dårlig ide. Derfor anskaffer Casper en pose chips som de skal passe lige som godt som et barn. Snart er både Liva og Casper ude i tovene for hvordan opretholdes et almindelig liv når man hele tiden skal passe på at posen med chips ikke bliver mast eller spist. Kim vil gerne have barn, men mangler en mand. Da Kim finder ud af at hun er gravid bliver hun meget glad indtil hun kommer i tanke om, hvem faderen må være.

The episode was rated #2 Worst episode of Langt fra Las Vegas from 0 votes.

Langt fra Las Vegas - S3E1

#3 - Feng Shui

0.00

Season 3 - Episode 1

Buckingham vil have Lisa til at optræde som vejr-stripper, da seertallene er for nedadgående på deres vejrudsigt. Lisa nægter og Buckingham må finde en anden løsning. Liva er ved at flytte ind hos Casper sammen med sin kat. Dette er Casper ikke glad for da han er allergisk overfor kattehår. Liva bliver sur og snart er der en stillingskrig imellem dem.

The episode was rated #3 Worst episode of Langt fra Las Vegas from 0 votes.

Langt fra Las Vegas - S3E2

#4 - Kat

0.00

Season 3 - Episode 2

Pga. Caspers allergi tager han mange piller. Da hele "familien" tager en del piller ender det galt. Kim synes Martin er for umoden, så hun afsætter en hel dag til at føre ham igennem teenageårene. De ender i spjældet.

The episode was rated #4 Worst episode of Langt fra Las Vegas from 0 votes.

Langt fra Las Vegas - S3E3

#5 - Laust

0.00

Season 3 - Episode 3

Casper er jaloux da Liva siger ja til at hendes tidligere kæreste Laust godt må bo hos dem nogle dage. Da Liva fortæller at Laust er meget hurtig i sengen får Casper det bedre og kan begynde at joke igen. Imens har Kim morgenkvalme og Buckingham har fået en dukke som han tror kan lave kaffe og meget andet til ham.

The episode was rated #5 Worst episode of Langt fra Las Vegas from 0 votes.

Langt fra Las Vegas - S3E4

#6 - Polle Pot

0.00

Season 3 - Episode 4

Kim mister sit så Liva og Casper tilbyder hende at skaffe det hun ønsker. Kim ønsker at se klovnen Polle Pot, som hun sidst så ved sin 9-årige fødselsdag. Liva finder Polle Pot, hvilket ikke glæder Casper der ikke tør indrømme overfor Liva at han er bange for klovne. Robert forsøger samtidig at planlægge en fest for Kim under Buckinghams ledelse.

The episode was rated #6 Worst episode of Langt fra Las Vegas from 0 votes.

Langt fra Las Vegas - S3E5

#7 - Bedste, Det Er Bare Mig

0.00

Season 3 - Episode 5

Livas mormor skal komme på besøg og Casper skal tage sig af hende da Liva har en vigtig arkitektopgaven hun skal have gjort færdig. Ved et uheld kommer Casper til at åbne døren for mormoren helt nøgen og hun får hjertestop. Casper vælger ikke at sige noget til Liva indtil hendes opgave er færdig. Da opgaven trækker ud endnu en dag beslutter Casper at taget liget med på arbejde, hvilket ikke er en god ide. Hjemme igen skal Casper til at fortælle Liva den kedelige nyhed, da den rigtige mormor pludselig står i døren.

The episode was rated #7 Worst episode of Langt fra Las Vegas from 0 votes.

Langt fra Las Vegas - S3E6

#8 - Tis

0.00

Season 3 - Episode 6

Liva tisser i sengen men vil ikke indrømme det overfor Casper. Kenny tror Liva er blevet besat efter at de har leget "ånden i flasken". Kim vil undersøge hvem der klæ'r hende bedst: en irer eller en italiener. For at lave en ordentlig undersøge skal hun have dem med hjem i seng og optage akten på video. Hun engagere Robert til at opsætte udstyret. Det er dog ikke meningen Robert skal overvære selve seancen.

The episode was rated #8 Worst episode of Langt fra Las Vegas from 0 votes.

Langt fra Las Vegas - S3E7

#9 - Jeopardy

0.00

Season 3 - Episode 7

Casper og Liva skal deltage i par-jeopardy. Liva går vildt op i quiz og spil. Da hun synes Casper er dum tilkalder hun sin far Mogens. Mogens og Liva forsøger at banke noget forstand ind i Casper dog uden det store held. Da jeopardy endelig skal optages går Liva helt i sort og kan ikke engang huske hvad hun selv laver. Imens gør Jump Start klar til fint besøg af Lars von Trier. Trier er kommet over alle sine fobier, men uheldet er ude og elevatoren sætter sig fast med Trier indeni. Derfor må Robert pludselig spille Lars von Trier med en sæk over hovedet.

The episode was rated #9 Worst episode of Langt fra Las Vegas from 0 votes.

Langt fra Las Vegas - S3E8

#10 - Kærlighed Gør Blind

0.00

Season 3 - Episode 8

Casper er begyndt at gå til boksning. En morgen vågner han og er blind. Casper synes Liva behandler ham dårligt, så da han får synet tilbage vil han give hende en lærestreg. Det ender i et stort skænderi og Liva forlader Casper. Kenny vil skrive testamente og er spændt på hvad han kan få de andre til at gøre for sig. Det er kun Robert der bider på krogen og Kenny beslutter at Robert skal arve. Robert synes snart han skal arve, hvorfor han tager sagen i sin egen hånd.

The episode was rated #10 Worst episode of Langt fra Las Vegas from 0 votes.

Langt fra Las Vegas - S3E9
#11 - Som Søn Så Far
0.00
Season 3 - Episode 9

Caspers far kommer til København for at trøste Casper efter hans brud med Liva. Dette er ikke lige Caspers drøm om en trøst, men der er nogle mennesker som man ikke kan sige nej til. Imens skal Kenny være kommentator på Gay Olympic, men man kan da ikke anmelde bøsser. Kenny ender selvfølgelig med at få opgaven og hans taktik ender med at slå fejl, hvorfor Casper og Kim gør grin med ham.

The episode was rated #1 Worst episode of Langt fra Las Vegas from 0 votes.

Langt fra Las Vegas - S3E10
#12 - Det Sidste Ord
0.00
Season 3 - Episode 10

Casper og Liva vil skilles som venner. Aftenen løber dog ikke helt efter planen, da de ender med at starte et nyt skænderi. Robert er flyttet ind på redaktionen mens der er håndværkere i hans lejlighed. Han vil ikke flytte tilbage, da det er så hyggeligt at være på redaktionen. Casper får et chok da Liva bliver pressesekretær på Jump Start.

The episode was rated #2 Worst episode of Langt fra Las Vegas from 0 votes.

Langt fra Las Vegas - S4E2
#13 - Don't wanna lus you now
0.00
Season 4 - Episode 2

Casper tror Liva flirter med ham på den måde hun hele tiden ordner sit hår. Da Liva foreslår at de skal lave noget arbejde om aftenen hjemme hos Casper tror Casper straks det bedste. Liva har dog fået lus, hvorfor hun tit og ofte må klø sig i håret. Robert er kommet til at makulere Buckingshams toilet-Smølfe-tegneserie. Det ender med at Robert må klæde sig ud som Smølf for at Buckingham kan skide.

The episode was rated #3 Worst episode of Langt fra Las Vegas from 0 votes.

Langt fra Las Vegas - S4E3
#14 - Starfucker
0.00
Season 4 - Episode 3

Casper får besøg at en indsamler. Hun er vildt betaget af Casper eller er det nu fordi han er berømt. Casper falder for hende og sammen går de ud flere gange. Liva mener at hun må være en Starfucker, men Casper tror hende ikke og forsøger at skaffe beviser for det modsatte. Da Liva læser op fra Se & Hør om Casper og hans nye kæreste finder Casper ud af sandheden. Kim mener ikke hun er en grå mus og gør hvad hun kan for at overbevise sine kollegaer om det modsatte. Det går ikke særlig godt for Kim lige indtil hun laver lidt telefonfis og ringer til licenskontoret og fortæller at hendes kollegaer ikke betaler licens. Liva tror hun er ved at miste sit hår. Buckingham træder hjælpende til med den ene kur efter den anden lige indtil Liva bliver skallet.

The episode was rated #4 Worst episode of Langt fra Las Vegas from 0 votes.

Langt fra Las Vegas - S4E4
#15 - Mere møs til Dennis
0.00
Season 4 - Episode 4

Casper finder et flot billede af en ung kvinde. Da Kenny fortæller at Dennis kommer til at se sådan ud efter sin kønsskifteoperation slår Casper straks til. Casper kender dog intet til 3-datesreglen den betyder at man går over til det fysiske den tredje aften. Det giver Casper lidt problemer. Liva foreslår at alle på Jump Start tegner et billede af deres kollegaer der hver især skal forestille et dyr. Kim bliver meget skuffet da alle har tegnet hende som en abe. Robert vil deltage i en pælesidningskonkurrence og Kenny tilbyder at hjælpe. Det går hårdt ud over Roberts bagdel.

The episode was rated #5 Worst episode of Langt fra Las Vegas from 0 votes.

Langt fra Las Vegas - S4E5
#16 - Tino, Gunnar og en hel krukke bolsjer
0.00
Season 4 - Episode 5

Casper skal have ordnet sin håndvask. Snart har blikkenslageren Tino lavet total rod i lejligheden. Tiden går og Tino bliver ikke færdig. Liva har det svært med at Casper ser andre kvinder så hun går ud med Tino. Casper vil have Tino fyret, men hvad vil Liva så ikke tænke ?

The episode was rated #6 Worst episode of Langt fra Las Vegas from 0 votes.

Langt fra Las Vegas - S4E8
#17 - Nestor
0.00
Season 4 - Episode 8

Liva får en ny kæreste og Casper er meget jaloux. Kæresten er osteimportør og ved alt om oste. Casper synes han lugter og er for gammel til Liva. Liva forsvarer sin nye kæreste mere end hun egentlig bryder sig om, men Casper skal ikke tro noget. Samtidig har Kenny travlt med at spille bordtennis. Det er ok for Casper, da han altid vinder. Casper kan til gengæld ikke slå Livas kæreste. Robert har glemt at aflevere et videobånd til Blockbuster og idømmes en passende straf: at spole videobånd tilbage.

The episode was rated #7 Worst episode of Langt fra Las Vegas from 0 votes.

Langt fra Las Vegas - S4E10
#18 - Kammeratstolen
0.00
Season 4 - Episode 10

Casper og Liva er efterhånden mere end bare gode venner. Casper synes at Liva skal tage nogle ting med over i hans lejlighed, men hun afslår. Casper beslutter at lade Kenny flytte ind i lejligheden. Kenny bliver glad og rykker snart ind med potteplante. Han indkøber også en kammeratstol. Liva trækker dog fortsat i Casper og efterhånden er Kenny i vejen. Kenny ser ingenting, så det ender med at Casper må fortælle Kenny, at han ikke mere er ønsket i lejligheden. Kenny har i mellemtiden solgt sin egen lejlighed.

The episode was rated #8 Worst episode of Langt fra Las Vegas from 0 votes.

Langt fra Las Vegas - S5E1
#19 - Skat
0.00
Season 5 - Episode 1

Casper får brev fra Told & Skat om at han skal betale 60.000 ekstra i skat. Kenny drømmer om Casper om natten. Først er det bare at de kysser hinanden, men det bliver værre. Buckingham siger man skal prøve drømmene i virkeligheden og Kenny prøver. Casper forsøger at snyde skattevæsenet, men det mislykkes. Han får dog uventet sympati fra en betjent.

The episode was rated #9 Worst episode of Langt fra Las Vegas from 0 votes.

Langt fra Las Vegas - S5E2
#20 - DVD-aftener
0.00
Season 5 - Episode 2

Buckingham har besluttet af personalet på Jump Star skal have uniformer på når de arbejder. Liva og Kenny holder konkurrence om hvem der kan forstå flest fremmedord. Casper kan ikke forstå at Liva ikke kan lide "En vild pjækkedag". Kenny mener ikke at Liva forstår filmen.

The episode was rated #10 Worst episode of Langt fra Las Vegas from 0 votes.

Last updated: feb 02, 2021

Comments

avatar

I have the entire show, but I don't have subs I want the subtitles in english like Klovn, because I don't understand danish, thanks!

Search for TV shows...

About Me

I am Sophie and this is my website.

A little about me 👋 I am a marketing student in Paris. I love spending afternoons with friends in a cafe or a park.

But more than anything else, I love watching (.. binging…) series on my computer on rainy Sundays or any sunny day for that matter 🙈

I must have watched hundreds of shows by now, from romance to science-fiction series. Often I like to go back to a show I enjoyed. But I don’t feel like watching it all over again…

I created this website so myself and others could find the best episodes of our favourite shows. As of today, I have about 1,000 shows on the website with votes and rating coming from fans.

Hopefully, you can join me from your sofa and enjoy some nice TV!

- Sophie ☕️🍰