6.0
32 votes
The Voice (NL)

The Voice (NL)

RTL 4 2010

The Voice of Holland (also known as TVOH) is a Dutch reality singing competition hosted by Martijn Krabbé and Wendy van Dijk.One of the important premises of the show is the quality of the singing talent. Four coaches, themselves popular performing artists, train the talents in their group and occasionally perform with them. Talents are selected in blind auditions, where the coaches cannot see, but can only hear the talents. The show's music is provided by a live band: the Edwin Evers Band.

All Currently Running Shows TV Shows <10 ListrrShowListEnglish All Dutch Series Shows TV SHOWS tv-Reality Music Reality TV kids ENDED Shows with 51-60 rating

The 10 Best Episodes of The Voice (NL)

#1 - Finale

8.67

Season 8 - Episode 17

The episode was rated #1 Best episode of The Voice (NL) from 3 votes.

#2 - Blind auditions 2

8.00

Season 8 - Episode 2

The episode was rated #2 Best episode of The Voice (NL) from 4 votes.

#3 - Liveshow 5

8.00

Season 8 - Episode 18

The episode was rated #3 Best episode of The Voice (NL) from 1 votes.

#4 - Finale

8.00

Season 8 - Episode 19

The episode was rated #4 Best episode of The Voice (NL) from 1 votes.

#5 - Blind Auditions 2

8.00

Season 10 - Episode 2

Spectaculaire muzikale zoektocht van coaches Ali B, Waylon, Anouk en Lil Kleine naar de beste nieuwe zangstem van Nederland. Als coach scouten zij blind talenten en leiden deze op voor het muzikale avontuur richting de finale. Dit tiende seizoen wordt gepresenteerd door een nieuw presentatieduo: Martijn Krabbé en Chantal Janzen.

The episode was rated #5 Best episode of The Voice (NL) from 1 votes.

#6 - The Battles 4
8.00
Season 10 - Episode 11

Spectaculaire muzikale zoektocht van coaches Ali B, Waylon, Anouk en Lil Kleine naar de beste nieuwe zangstem van Nederland. Als coach scouten zij blind talenten en leiden deze op voor het muzikale avontuur richting de finale. Dit tiende seizoen wordt gepresenteerd door een nieuw presentatieduo: Martijn Krabbé en Chantal Janzen.

The episode was rated #1 Best episode of The Voice (NL) from 2 votes.

#7 - The Knock-Outs
8.00
Season 10 - Episode 12

Nu de battles voorbij zijn, is de strijd nog lang niet gestreden tussen de zangtalenten. In de knock-outronde moeten ze kandidaten zichzelf opnieuw bewijzen tegenover hun coach. Wie bemachtigt een ticket voor de liveshows? Hoewel de battles gestreden zijn in The voice of Holland, betekent het niet dat de winnaars meteen doorgaan naar de liveshows. Eerst moeten ze zichzelf nog een keer bewijzen in de knock-outfase. De kandidaten nemen het niet meer tegen elkaar op, maar staan sinds hun auditie weer alleen op het podium. Minder kandidaten De knock-outs zijn in het zesde seizoen in het leven geroepen om het aantal kandidaten voor de liveshows te beperken. Tijdens de eerste reeksen hadden er maar liefst 24 talenten een ticket bemachtigd en in 2014 waren er zelfs 32 uitverkorenen. Dit vijfde seizoen had een eenmalige oplossing om zo veel mogelijk kandidaten in één aflevering naar huis te sturen: de clashes. Twee kandidaten zongen vlak na elkaar twee liedjes, waarna een talent het podium moest verlaten.

The episode was rated #2 Best episode of The Voice (NL) from 1 votes.

#8 - The knock-Outs 2
8.00
Season 10 - Episode 13

De eerste helft van de liveshowkandidaten is bekend, nu de tweede nog. In deze laatste knock-outronde staan de talenten alleen op het podium. Hun coach moet beslissen of ze een plek in de komende liveshows verdienen. Het kandidatenveld voor de langverwachte liveshows van The voice of Holland is nog niet compleet. Vorige week begon de eerste helft talenten aan de knock-outfase, nu is de tweede aan de beurt. Een klein gedeelte gaat door naar de liveshows. Dan zitten Anouk en Lil‘ Kleine waarschijnlijk weer gewoon op hun stoel. Na een aanvaring zou de zangeres hebben gezegd dat ze niet meer met haar medecoach in één ruimte wilde zijn. Kleine excuses Anouk heeft de ontstane ophef inmiddels gesust en de rapper heeft naar eigen zeggen zijn excuses aangeboden. Ondanks zijn goede bedoelingen krijgt Lil’ Kleine veel kritiek van de kijkers Hij zou zelden zinvol commentaar geven op de zangkunsten van de kandidaten. De kans is dan ook groot dat volgend jaar een andere coach zijn plek inneemt.

The episode was rated #3 Best episode of The Voice (NL) from 1 votes.

#9 - The Live Shows
8.00
Season 10 - Episode 14

De twaalf overgebleven talenten zijn dolblij dat ze de knock-outfase hebben overleefd, maar de eerste liveshow is misschien nog wel spannender. Nu mogen ook de kijkers meebeslissen wie doorgaan naar de volgende ronde. Na de knock-outrondes is het aantal talenten van The voice of Holland flink uitgedund. Twaalf zijn er nog over en met de eerste liveshow voor de deur is het menens. Zowel hun coaches als de kijkers thuis delen de punten uit. De kandidaten met de hoogste scores komen in de ‘safe zone’ terecht en zijn direct door naar de volgende show. De minder gelukkigen in de ‘danger zone’ hopen dat ze genoeg sympathie bij de kijkers weten te winnen, want die hebben de laatste stem.

The episode was rated #4 Best episode of The Voice (NL) from 1 votes.

#10 - Halve Finale
8.00
Season 10 - Episode 16

De kandidaten hebben reikhalzend naar deze dag uitgekeken. In deze halve finale wordt duidelijk wie de finalekandidaten zijn. De teller staat nu nog op acht talenten, maar dat zijn er voor de finale vier te veel. Niet het gebruikelijke aantal van zes, maar acht talenten staan er dit jaar in de halve finale van The voice of Holland. Die ziet er iets anders uit dan normaal, want de talenten nemen het tegen elkaar op in meerdere battles. Alleen de kijker bepaalt welke vier doorgaan naar de langverwachte finale.

The episode was rated #5 Best episode of The Voice (NL) from 1 votes.

Last updated: dec 21, 2020

Search for TV shows...

About Me

I am Sophie and this is my website.

A little about me 👋 I am a marketing student in Paris. I love spending afternoons with friends in a cafe or a park.

But more than anything else, I love watching (.. binging…) series on my computer on rainy Sundays or any sunny day for that matter 🙈

I must have watched hundreds of shows by now, from romance to science-fiction series. Often I like to go back to a show I enjoyed. But I don’t feel like watching it all over again…

I created this website so myself and others could find the best episodes of our favourite shows. As of today, I have about 1,000 shows on the website with votes and rating coming from fans.

Hopefully, you can join me from your sofa and enjoy some nice TV!

- Sophie ☕️🍰